Kaka’ nuk paraqitet në “El Classico”

Kaka’ nuk paraqitet në “El Classico”

 

Kaka’ nuk paraqitet në “El Classico”

6 Prill, 2010

Real Madrid u kthye në trajnim për “El Classico” dhe lajm i keq është se Kaka nuk është ushtruar me grupin, kështu që është e vështirë për të luajtur të shtunën.

Si duket ëndrra e Kaka’ mund te përfundoj këtu sepse ai endë nuk është askund me rikuperimin . Pellegrini mund te llogaris ne Kaka nëse ai rikthehet neser në trajnim më grupin , dhe kjo shans është shumë e vogël.

Kështu

Share |

: Kaka’ nuk paraqitet në “El Classico”

No comments found.

New comment