Capello më i dëshiruari nga tifozët e Juventusit

Capello më i dëshiruari nga tifozët e Juventusit

 

Capello më i dëshiruari nga tifozët e Juventusit

7 Prill, 2010

Në një sondazh të publikuar na Il Corriere dello Sport tregon se tifozët e Juventusit nga e gjithë Italia kërkojnë që si trajner të kenë sërish Fabio Capellon.

Sondazhi përbëhej nga tri emra, ata ishin: Rafa Benitez, Prandelli dhe Fabio Capello.

Komentet e shumë tifozëve ishin se “Neve na duhet një trajner që ti vendos rregullat”

Fakti që Prandelli ende nuk ka fituar asnjë titull e lë ata si një njeri të padëshiruar për tifozët Juventinë në Itali.

Dihet se nostalgjia e tifozëve për Capellon gjatë vitetve 2004-2006 është ende e madhe.

Mirëpo, Capello ka deklaruar kohë më parë se kur do të përfundoi misionin me Anglinë ai do të përfundojë karrierën.

Share |

Juventusi në kërkim të sponzorëve

juve

ardi | 05/04/2010

juventus eshte skuadra qe ka humbur gjithqka

New comment